PRISER

Gry & Henrik-168-Edit.jpg

3.500 DKK

BRYLLUPSPAKKE - LILLE

Bryllupsoptagelser på en location som I har valgt. 1 times fotografering. I får PDF, således I kan udvælge 20 til optimering og redigering. Billederne leveres digitalt i højeste opløsning. Prisen er ekskl. kørselspenge.

HBI-371-Edit.jpg

1.500 DKK

PORTRÆT

Fotografering af op til 5 personer. Du får PDF af billederne til gennemsyn, således I kan udvælge 20 billeder til optimering og redigering. Disse 20 billeder leveres til dig digitalt i højeste opløsning.

_MHP1242-Edit.jpg

7.000 DKK

BRYLLYPSPAKKE - MELLEM

Fotografering fra før vielsen, brudens ankomst, under selve vielsen (hvis det er tilladt i pågældende kirke) stemningsbilleder af jer og gæsterne efter vielsen. Bryllupsoptagelser på en location som I har valgt. I får PDF, således I kan udvælge 40 til optimering og redigering. Billederne leveres digitalt i højeste opløsning. Prisen er ekskl. kørselspenge.

Myldretid 50x70.jpg

RING FOR TILBUD

REKLAME

Hvis du vil have kunden til at vælge netop dit produkt, skal du bruge et reklamebillede, der præsenterer dit produkt på den bedst mulige måde - som passer til produktets DNA.

Jeg har bl.a. taget billederne til hele Bakkedals kampagne FRA OS I THY som kan ses under reklamefotografi.

LP2--348-Edit.jpg

10.000 DKK

BRYLLUPSPAKKE - STOR

Fotografering fra før vielsen, brudens ankomst, under selve vielsen (hvis det er tilladt i pågældende kirke) stemningsbilleder af jer og gæsterne efter vielsen. Bryllupsoptagelser på en location som I har valgt, samt fotografering til selve bryllupsfesten, bryllupskagen, stemningsbilleder, brudevals mm. I får alle billederne fra dagen, som er let redigeret. Derudover kan I udvælge 40 til optimering og redigering. Billederne leveres digitalt i højeste opløsning. Prisen er ekskl. kørselspenge.

Kontakt

info@michaelhein.dk

Tlf: 60601413

PROFESSIONEL FOTOGRAFERING BØRKOP

© 2018 COPYRIGHT MICHAEL HEIN FOTOGRAFI 

Kontakt: info@michaelhein.dk - Tlf. 60601413